Meedenken voor een complete en toekomstbestendige website

Jouw ideeën over je WordPress website zijn de basis. Natuurlijk hoort de huisstijl daarbij en verder heb je vast de nodige wensen en ideeën over een nieuwe website. Heb je daarbij verder nagedacht over wat er in de toekomst zoal gaat spelen? Met onze jarenlange ervaring denken we sowieso met je mee. Zo krijg je een WordPress website die direct compleet is en die klaar is voor de toekomst, zodat uitbreidingen bijvoorbeeld geen probleem zijn.

Direct contact opnemen

new-website-blank-croped

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Wat een fijne mensen om mee te werken. Het paste ook gewoon heel goed. We hadden hetzelfde doel: onze teksten en ons grafisch materiaal en hun technische kennis en SEO sloten helemaal op elkaar aan, we wilden er het allermooiste van maken. Tijdens het proces ook heel veel plezier gehad, met humor kom je ook een heel eind.

Het eindresultaat heel goed en mooi. Daarnaast hebben we een overzichtelijke oplevering gekregen van technische informatie en supergoede tips.

Malon Hamoen-Giraldi

Webdesign op maat in WordPress

Lamper Design is gespecialiseerd in WordPress webdesign, ook in Boskoop. Maar dan ook echt gespecialiseerd, we bouwen iedere website op maat. Vrijwel alles kan eigenlijk. Dit krijg je wanneer je ons jouw website laat maken:

  • een WordPress website die compleet aansluit bij jouw huisstijl;
  • een goed vindbare WooCommerce webshop; een snel ladende website is cruciaal;
  • een doelgerichte website; jouw bezoekers omzetten in klanten, daar gaan we voor.

Kennismaken? Maak een afspraak bij ons op locatie of bij jou in Boskoop. Gelijk een offerte aanvragen? Dan willen wij graag telefonisch contact gehad hebben. Bel ons op 0182 635 077

Een doelgerichte WordPress website

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Boskoop of de regio Waddinxveen of de ambitie hebt om internationaal zaken te doen, wij helpen je er een succes van te maken. Je wilt verkopen, aanvragen voor offertes, contacten voor meer informatie. Conversie dus. Naast een goed converterende WordPress website of WooCommerce webshop wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in Google.

90 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Maak je website vindbaar met goede teksten

Een nieuwe website laten maken is een investering. Maar je wilt duurzaam nieuwe klanten trekken, dus dat is het waard. Vergeet daarbij de teksten niet. Geoptimaliseerde SEO teksten dragen bij aan de vindbaarheid van je website en zetten bezoekers om in klanten. Daarom werken wij met copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van teksten voor websites. We schakelen ze graag voor je in wanneer je zelf je teksten niet wilt of kunt schrijven.

Wat mag je van ons verwachten?

Met onze kennis en jouw input komen we tot een passend website ontwerp. Daarvoor vragen we jou eerst het hemd van het lijf over het doel van je website, de oplossingen die je biedt en natuurlijk waar je voor staat. Wat mag je op jouw beurt van ons verwachten?

  • Een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst;
  • Duidelijke feedback op jouw wensen en waar wij het misschien anders zien;
  • Transparante communicatie over de voortgang en het resultaat van het bouwproces dat live via een link te volgen is;
  • Oog voor detail: alles moet werken en visueel kloppen;
  • Complete service: indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp.

Wij gaan voor een WordPress website die jouw onderneming in Boskoop, Gouda of Berkenwoude een herkenbare identiteit geeft, zodat bezoekers beter een keuze kunnen maken. Wij denken mee en komen als dat nodig is met alternatieven, zodat ook jij wat te kiezen hebt.

Wil je meer weten of gelijk een offerte?

Ook over de kosten zijn we transparant. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte voor jouw WordPress website. Wij zijn niet de goedkoopste, omdat we gaan voor concreet resultaat: meer omzet uit jouw website. Wil je dat? Schroom dan niet om direct een offerte aan te vragen.